Örömmel köszöntöm Önt a Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának és Kollégiumának régi nevünkön a Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium honlapján. Remélem, összelállításunk kellemes és egyben hasznos időtöltést is jelent majd az Ön számárara.

Eddig is törekedtünk és továbbra is figyelünk arra, hogy minden olyan információt megtalálhasson, amely fontos lehet egy olyan ember számára, aki akár kiváncsiságból, akár céltudatosan érdeklődik intézményünk iránt. Iskolán egy 1958 óta működő intézmény, amelynek legnagyobb erőssége a folyamatos megújulni, változtatni tudás - alkalmazkodás a munkaerőpiac mindenkori igényeihez. Így több mint 50 év elteltével is azt gondoljuk, hogy a legfontosabb cél olyan tudás közvetítése, amellyel a nálunk végzett tanulóknak jó esélyük van az elhelyezkedésre és arra, hogy megállják helyüket későbbi tanulmányaik, illetve a munkábaállás során.

A honlappal szeretnénk prezentálni mindezt a sokszínűséget, szólunk iskolánk történetéről, mindennapi életéről, képzési kínálatáról.

Back to top