Felnőttoktatás Tokajban a Szerencsi SZC Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiumában

 

Kiemelt céljaink között szerepel mind a felnőttek, mind a tanköteles korú fiatalok részére biztosított szakképzés minőségének fejlesztése, valamint a szakmaszerzés lehetőségének minél szélesebb kör számára történő kiterjesztése.

Ezt a célunkat úgy kívánjuk megvalósítani, hogy az egyén boldogulását és a gazdaság fejlődését egyaránt szolgáló szakma választására ösztönözzük a szakmatanulás iránt érdeklődőket.

 

Ezek a szándékok tükröződnek a közelmúlt jogszabályi változásaiban. Idén szeptembertől már a második szakképesítés megszerzése is ingyenesen biztosított az iskolai rendszerű szakképzésben, amely hozzájárul ahhoz, hogy a munkáltatók minél szélesebb szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkavállalókkal tudják a szakképzett munkaerő iránti keresletüket kielégíteni.

 

Iskolarendszerben a második szakma megszerzésére való ingyenes felkészítés esti tagozaton szervezhető meg.

Az alábbi szakképesítések indítását tervezzük 2016 januárjától:

PincérOKJ: 34 811 03
EladóOKJ: 34 341 01

            Az egyes képzések minimum 8 fő jelentkezésével indulhatnak el. Az órák adott héten 3 délutáni alkalomra szerveződnének figyelembe véve a hallgatók igényeit is.

A belépési feltételek eltérőek, bővebb tájékoztatást kaphatnak az egyes képzésekről, a beiratkozás feltételeiről honlapunkon, valamint Baloghné Komáromi Tünde gyakorlati oktatásvezetőtől.

 

Kérjük, hogy osszák meg ezeket az információkat ismerőseikkel, családtagjaikkal és használják ki a jogszabályok adta lehetőséget.

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lapon lehetséges az iskola titkárságára eljuttatva, mely az iskola honlapjáról letölthető.

Érdeklődni az intézmény titkárságán: 47/352 611 -es telefonszámon 7:30-16:00 óráig, és a kollégiumi 47/352-200-es telefonszámon 16:00-18:00 óráig lehet!

Jelentkezési lapot itt most gyorsan letöltheti!

Back to top