Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

2019. február 2-án került sor iskolánk, a Szerencsi SZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma alapítványi báljára, amely az idén már 20 esztendős múltra tekint vissza. Mindenkori célja az iskolai nevelőmunkát segítő alapítvány támogatása, a bál egyúttal a tokaji közösségi élet egyik kiemelkedő eseménye a téli időszakban, amelyet az idén is óriási érdeklődés övezett, és jelentős számú vendég tisztelte meg jelenlétével.

A rendezvény kezdetén 19 órakor Szabó István tagintézmény-vezető úr köszöntötte a vendégeket, köztük Kovács Enikőt, a Szerencsi Szakképzési Centrum főigazgatóját és a Centrum több vezető munkatársát. Ismertette az előző évi alapítványi bál mérlegét, majd iskolánk diákjainak színes zenés-táncos műsora következett. Ebben modern táncokat, zongora előadást és néptáncot tekinthetett meg a közönség. Az est sikeréhez az idén is nagymértékben hozzájárult a remek menüsor, amelyet iskolánk mesterszakácsai állítottak össze, a kivitelezése pedig szakács, valamint vendéglátásszervező szakos tanulóink aktív közreműködésével történt. A többfogásos vacsora felszolgálását pincér tanulóink végezték, az igényes dekoráció elkészítése pedig Vallerné Venczel Éva tanárnő keze munkáját dicsérte. A bál szervezésében és lebonyolításában részt vett az iskola vezetősége, tantestülete, a Szülői Választmány és a Diákönkormányzat is. A vacsora után hajnalig tartó tánc következett, közben pedig tombolahúzáson értékes nyeremények találtak gazdára a szülői, céges és egyéb támogatói felajánlások jóvoltából.

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani mindazon cégeknek és magánszemélyeknek, akik felajánlásaikkal támogatták alapítványunkat, és hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Back to top