Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Idén 2018. november 8-án ismét sor került a „NYELVKALAND ME” – Nyelvtanulással a boldogulásért című EFOP-3.2.14-17-2017-00005 pályázat keretein belül a Miskolci Egyetem által szervezett élménynapra, amelyen ezúttal a Szerencsi SZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma harminc 10. osztályos tanulója vett részt.  

Az elmúlt tanévben elindult projekt célja, hogy felkeltse a tanulók érdeklődését az idegen nyelvek (angol és német) iránt, mindezt élményszerűen, nem a hagyományos tanítási órákon megszokott tevékenységek által.  

Az őszi élménynap, melynek témája „Nyelvkalandozások Halloweentől Adventig”, a célnyelvi országok aktuális ünnepkörét próbálta megismertetni a tanulókkal, játékos feladatok segítségével. Idén is volt lehetőség megismerkedni bizonyos nyelvvizsgatípusokkal, festhettek tarisznyát, fejleszthették hallásértési készségüket, országismereti előadásokon és totón vehettek részt. A nap végén a diákok ajándék pólóval, tollakkal és sok-sok élménnyel térhettek haza, amiért hálás köszönet a szervezőknek.   

 

                                                                                           Benzo Viktória

                                                                                              nyelvtanár

Back to top