Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

A SZSZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának és Kollégiumának gólyatábora 2017. augusztus 23-án vette kezdetét, amelyet nagy izgalommal vártunk. Megérkezésünk után a táborvezető ismertette a programokat, majd rövid időn belül összeismerkedtünk a leendő évfolyamtársainkkal és osztálytársainkkal.

  

   

Délután egy hajókiránduláson vettünk részt a Bodrogon. Mikor visszaérkeztünk, elsétáltunk a kis kilátóhoz, ahol a város képe tárult elénk. Ezután városnézésre indultunk, ahol azt a feladatot kaptuk, hogy minden egyes városi nevezetességnél selfi-t kellett készítenünk. Majd este csapatépítő feladatokon vettünk részt, amelyek nagyon színesek és változatosak voltak. Sötétedés után még egy izgalmas „kereső” játék várt ránk, amit kislámpa használatával tudtunk csak megoldani. Ezt nagyon élveztük mindannyian!

A második nap akadályversennyel folytatódott, ahol mindenki az ügyességét bizonyíthatta. Ebéd után városnéző kisvonattal mentünk a Szerelmi pincesoron keresztül a Tokaji hegy lábához. Onnan gyalogtúrán tettük meg az utat a TV toronyig, ahol gyönyörű látvány fogadott minket.

Az utolsó napon a tábor zárásaként mindenki elmondta a legkedvesebb élményt, majd könnyed búcsút vettünk, mert tudtuk, hogy nemsokára, a tanév kezdetekor találkozunk.

A táborban jól éreztem magam, sok élménnyel gazdagodtam! Jövőre már felsőbb évesként szeretnék a „gólyáknak” segíteni.

 

Vajda Klaudia 9/A

Back to top