Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Gólyatábor a Keriben

 

2019. augusztus 21-23. között került megrendezésre az idei gólyatábor a Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának leendő tanulói számára. Mi, az iskola DÖK csapata fáradtságot nem ismerve ügyködtünk azon, hogy a lehető legjobb programokat gyűjtsük össze az újonnan érkező diákjainknak, hogy ők mindannyian felejthetetlen élményekkel térhessenek haza.

A gólyák sok izgalmas, érdekes és kreatív programon vettek részt.

Játékos bemutatkozás után a csapat körbejárta a leendő iskoláját, beszélgettek, ismerkedtek egymással és tanáraikkal. A délután folyamán hajókirándulás következett a Bodrogon egy kis lazításként. Az esti csapatépítő vetélkedő során mindenki nagyon jól szórakozott, ami megalapozta a másnapi hangulatot is. A jó idő is hozzájárult a remek légkörhöz. Az egyre inkább összekovácsolódott diákok a második napon csapatokban, ügyességi sorversenyen mutathatták meg, mit is tudnak. Ezt követően a városnéző kisvonattal körbejártuk Tokaj város nevezetességeit. Ezután következett egy kis erőnléti próbatétel, túra a Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok tanösvényén. A nap lezárásaként, este még mókás kooperatív feladatok várták a táborozóinkat.

Az utolsó napon a gólyák egy jól összeszokott kis csapatként búcsúztak el. Mindenki rengeteg új és pozitív élménnyel térhetett haza.

 

                                                                                                                                                                                                   Simon Ilona a DÖK munkáját segítő tanár

                                                                                                                                                                                

Back to top