Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

A 2020/2021-es tanévre történő középfokú iskolai beiratkozás lehetőségei

 Intézményünkben a 8.-osok számára a beiratkozás időpontja: 2020. június 24. 8:30.

1      Személyes beiratkozás

A beiratkozásra a tanulót maximum egy szülő vagy törvényes képviselő kísérheti el. Az intézménybe történő beíráshoz a felvétel tényéről szóló értesítőben felsorolt dokumentumokat, illetve összeget szükséges magukkal hozniuk.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a beiratkozás ideje alatt kérjük betartani a védelmi előírásokat.

Amennyiben akadályoztatva van a beiratkozó vagy hozzátartozója ezen a napon, akkor telefonos egyeztetés alapján későbbi időpontban is lehetőséget biztosítunk a személyes beiratkozásra. Ennek határideje: július 13.

2.      Elektronikus beiratkozás

A 10/2020. (V. 29.) EMMI határozat alapján lehetőséget biztosítunk az elektronikus beiratkozásra.

A KRÉTA e-Ügyintézés felületén 2020. június 15-től biztosítjuk a szülő vagy törvényes képviselő részére, hogy a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló adatait beküldhesse a intézményünk részére a „Beiratkozás középfokú intézménybe” folyamat segítségével. Határidő: 2020. június 24. 24:00

A tanuló az elektronikus beiratkozás esetén a személyi azonosításra alkalmas iratokat a 2020/2021-es tanév első napján is bemutathatja.

3.      Diákigazolvány igénylése

Amennyiben a személyes beiratkozás napjára nem hozza magával a tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét a beiratkozást követően is eljuttathatja intézményünkbe. Ennek határideje: július 13.

 

 

 

Back to top