Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

loading...

Képtalálat a következőre: „határtalanul logo”

Felhívás

Kérjük hogy alapítványunkat a

 Tokaji Kereskedelmi Szakmunkásképző és Szakközépiskola Oktatási Tevékenységét Támogató Alapítványt

támogassa az ADÓJA 1 %-ának felajánlásával.

18432947-2-05

Felvételi hírek

loading...
Kiemelt hírek
loading...

Iskolai hírek

loading...

RENDEZVÉNYEINK

loading...

2015. szeptember 29-én került megrendezésre a 2. sportnap az iskolában. A programban 50 tanuló vett részt, akik a 3. tanítási óra után gyülekeztek a tornateremben. Közös bemelegítés után a tanulókat teljesen véletlenszerűen öt csapatra osztottuk. A csapatokat azonos arányban alkották fiúk és lányok. A feladat az volt, hogy az előzetesen megbeszélt és kialakított állomáshelyek mindegyikén a lehető legtöbb pontot szerezzék a csapatok.

Az állomáshelyek a következők voltak:

1.       Felelős pedagógus: Éles Anita tanárnő

Terveink szerint tollaslabdában mérhették volna össze tudásukat a csapatok, de az erős szél miatt egy hasonló játékkal kellett a csapatoknak minél több pontot szerezni.

2.       Felelős pedagógus: Csicsek Attila tanár úr

Egy kerékpáros ügyességi pályán kellett minden tanulónak végighaladni minél kevesebb idő alatt és minél kevesebb hibával. A hibapontokért büntetőidő adódott az elért időeredményhez.

3.       Felelős pedagógus: Ujhelyi Zalán tanár úr

A csapatok tagjainak kosárlabda büntető dobásokat kellett végrehajtaniuk. Fejenként tíz darabot. A csapat összes értékesített dobásszáma adta a végeredményt

4.       Felelős pedagógus: Dr. Kocsis Lajos tanár úr

Elméleti feladatban kellett helyt állniuk a csapatoknak. Az olimpiák történetéről olvastak a tanulók, aztán az olvasottakról kellett számot adniuk egy kérdőív segítségével.

5.       Felelős pedagógus: Fekete Gyula tanár úr

A tornateremben, különféle sportszerekből összeállított akadálypályán kellet bizonyítaniuk. Minden tanulónak végig kellett haladni a pályán. A teljesített időeredmények összeadódtak. A legkevesebb idő alatt teljesítő csapat volt a legjobb.

A verseny végén az eredmények összesítésre kerültek. Amíg az eredményeket számolták a közreműködő pedagógusok, addig a diákok különböző sportjátékokkal múlatták az időt.

A nap végén a csapatok felsorakozva várták az eredmény kihirdetését. Nagyon sportszerűen minden csapat megtapsolta a másikat, és gratuláltak egymásnak.

Back to top